Registriraj se!    Prijava    Forum    Iskanje    FAQ



Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 5 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Odgovor Objavljeno: 16 Jan 2016 23:18 
Odsoten
Ta glavn
Uporabniški avatar

Pridružen: 03 Dec 2010 17:53
Prispevkov: 1530
Kraj: Črnomelj - Izlake
Seveda se da to tudi narediti na avtu.

Čiščenje

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Včasih gre lepo ven, včasih ga pa čist deformiraš.

Slika

Pa še novega nazaj noter, seveda ga eni kar noter tolčejo z kladivom samo ni to ok.

Slika

_________________
Expert za aircooled T3


Na vrh 
 Profil  
 
 Odgovor Objavljeno: 17 Jan 2016 15:16 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 02 Jan 2011 18:36
Prispevkov: 300
Kraj: suha pri škofji loki
Te semeringe menjaš, ko pusča olje, kajne? Kaj pa, če olje pušča na strani kjer je motor? Tam je gotovo tudi semering. Kako pa tam operiraš?


Na vrh 
 Profil  
 
 Odgovor Objavljeno: 17 Jan 2016 21:58 
Odsoten
Ta glavn
Uporabniški avatar

Pridružen: 03 Dec 2010 17:53
Prispevkov: 1530
Kraj: Črnomelj - Izlake
Ja menjaš ko pušča tukaj je bilo vse masno od olja, zato sem ga menjal. Na strani ko je motor je na pogonski osovini semering, da prideš do njega odšaraufaš tri vijake na tistem cevnem vodilu ležaja in potem z orodjem povlečeš ven semering in novega nazaj naprešaš. Za tam imam drugačen izvlakač, lahko pa tudi z tistim velikim kot sem vlekel ta semering na sliki samo treba pazit, da ne raniraš osovine in ohišje semeringa.

_________________
Expert za aircooled T3


Na vrh 
 Profil  
 
 Odgovor Objavljeno: 22 Jan 2016 12:36 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 28 Apr 2011 15:24
Prispevkov: 44
Lepo videt ko je lepo vse čisto. In če zdaj jaz prav razumem... to se da narediti tudi, če menjalnika ne demontiraš. Torej na avtu gor. Polosovine odstraniš, malo kleješ zraven ker ni pravega placa, ampak je izvedljivo... Pa še to... brez specialnega orodja - torej teh kjukic za odstranit in unega za nazaj vtisnit... - se verjetno ne da a? Mislim da se verjetno, samo je verjetno šalabajzersko in lahko spet pušča...

LP; Boro


Na vrh 
 Profil  
 
 Odgovor Objavljeno: 22 Jan 2016 21:29 
Odsoten
Ta glavn
Uporabniški avatar

Pridružen: 03 Dec 2010 17:53
Prispevkov: 1530
Kraj: Črnomelj - Izlake
Tako je Boro, samo tudi orodje tu ni problem, tista ročka za ven vlečt stane 12 eur, za vstavit pa potrebuješ kos cevi, ki jo z obeh straneh poravnaš, jaz sem dal prijatelju na stružnico, pa ful velike podložke in 15cm navojne palice M10.

_________________
Expert za aircooled T3


Na vrh 
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
 
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 5 prispevkov ] 


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

 
 

 
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
cron